|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
wu-pesho Потребител
 |
Пуснато на: Пон Юли 26, 2010 9:56 pm Заглавие: Заключване смс папки |
 |
|
Здравейте, от скоро имам Нокия Е 72 и честно казано съм доста доволен. Имам една молба към вас и ще се радвам, ако ми помогнете Трябва ми някакъв софт за заключване на смс папките, като става въпрос за всички папки. Ако някой се сеща за нещо подобно, да ми пусне линк да си сваля софт-а.
А за писането на кирилица до колкото знам аз, все още няма готово решение, но все пак да ви попитам Вас дали знаете има ли някакво развитие по този въпрос? На мен основно ми трябва за майли. Благодаря Ви ! |
|
| |
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
ИванМатин Потребител
 |
Пуснато на: Пет Юли 30, 2010 8:28 pm Заглавие: |
 |
|
Това е твоята програма Advanced Device Locks Prov 2.00
Аз съм с нея и няма проблем  _________________ Ха... |
|
| |
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
revolution Потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 31, 2010 10:46 pm Заглавие: |
 |
|
А тази програма става ли и за локване на "изображения" примерно ?  _________________ Alcatel One Touch 302 > Nokia 6230i > Nokia n73 ME > Vodafone 225 xD > Nokia 2600 >Nokia 5800 XM Blue > Nokia e71 white |
|
| |
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
wu-pesho Потребител
 |
Пуснато на: Нед Авг 01, 2010 10:14 pm Заглавие: |
 |
|
А дали можеш да ми кажеш, от къде си я намерил, защото аз я намерих на няколко места кракната, но ми гърми с инсталацията...сертификат еррор и това  |
|
| |
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|
 |