www.all4smartphone.com Форуми

ОБРАТНО КЪМ НАЧАЛНАТА СТРАНИЦА >>

www.all4smartphone.com

Заключване смс папки

Създайте нова тема   Напишете отговор    www.all4smartphone.com Форуми -> Софтуер - Новини и Дискусии
Предишната тема :: Следващата тема  
wu-pesho
Потребител

МнениеПуснато на: Пон Юли 26, 2010 9:56 pm    Заглавие: Заключване смс папки Отговорете с цитат Back to top

Здравейте, от скоро имам Нокия Е 72 и честно казано съм доста доволен. Имам една молба към вас и ще се радвам, ако ми помогнете Smile Трябва ми някакъв софт за заключване на смс папките, като става въпрос за всички папки. Ако някой се сеща за нещо подобно, да ми пусне линк да си сваля софт-а.
А за писането на кирилица до колкото знам аз, все още няма готово решение, но все пак да ви попитам Вас дали знаете има ли някакво развитие по този въпрос? На мен основно ми трябва за майли. Smile Благодаря Ви !

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ИванМатин
Потребител

МнениеПуснато на: Пет Юли 30, 2010 8:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

Това е твоята програма Advanced Device Locks Prov 2.00
Аз съм с нея и няма проблем Smile

revolution
Потребител

МнениеПуснато на: Съб Юли 31, 2010 10:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

А тази програма става ли и за локване на "изображения" примерно ? Smile

wu-pesho
Потребител

МнениеПуснато на: Нед Авг 01, 2010 10:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

А дали можеш да ми кажеш, от къде си я намерил, защото аз я намерих на няколко места кракната, но ми гърми с инсталацията...сертификат еррор и това Smile

Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    www.all4smartphone.com Форуми -> Софтуер - Новини и Дискусии Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

Cobalt 2.0 phpBB theme/template by Jakob Persson.
Copyright © 2002-2004 Jakob Persson