www.all4smartphone.com Форуми

ОБРАТНО КЪМ НАЧАЛНАТА СТРАНИЦА >>

www.all4smartphone.com

ПРОДАВАМ МOTOROLA MILESTONE НОВ нова цена 650лв с гаранция!
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    www.all4smartphone.com Форуми -> Продава/Заменя мобилни телефони и PDA
Предишната тема :: Следващата тема  
evil_elf
Потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Май 27, 2010 10:41 pm    Заглавие: ПРОДАВАМ МOTOROLA MILESTONE НОВ нова цена 650лв с гаранция! Отговорете с цитат Back to top

Продавам нов неразопакован MOTOROLA MILESTONE, с 2г гаранция, не е кодиран, не е отваряна кутията. 680лв.

Няма да публикувам снимки тъй като трябва да снимам кутията не телефона.

Тел: 0898 625 028

Може да се види на място в София и областта, иначе мога да го пратя по куриер за останалата част от страната.

Не се интересувам от бартери само пари кеш. Смятам че цената е добра, в mobilebulgaria e най - ниската е 763лв нов.

Последната промяна е направена от evil_elf на Нед Май 30, 2010 6:36 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла AIM Адрес Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Номер
Raev
Потребител

Местожителство: Ст. Загора Nokia 5800 XM Black V30.0.011 - Hacked

МнениеПуснато на: Пет Май 28, 2010 2:30 am    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

Примерно имам интерес, от София съм и искам да го видя. Няма ли да го извадиш от кутията да го видя или и на живо ще ми покажеш само една кутия... Айде по-сериозно, извади го, снимай го и тогава наистина може да имам интерес! Wink

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
bioshock
Потребител

МнениеПуснато на: Пет Май 28, 2010 11:50 am    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

Извинявам се за офф-а, но колега какъв е смисъла човека да разпечатва кутията и да снима телефона, като той е чисто нов. Едва ли ще се различава по нещо от друг такъв. А и вече отворен, не се води нов, а използван.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Raev
Потребител

Местожителство: Ст. Загора Nokia 5800 XM Black V30.0.011 - Hacked

МнениеПуснато на: Пет Май 28, 2010 12:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

Е, няма ли да я разпечата тази кутия преди продажбата, така или иначе???

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
neoking
Потребител

МнениеПуснато на: Пет Май 28, 2010 1:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

Попринцип като се купи нов се вади от кутията и се тества как е,защото може да се окаже,че има някакъв проблем или дефект

bioshock
Потребител

МнениеПуснато на: Пет Май 28, 2010 2:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

Е да, вече при интерес и оглед на място е нормално да се отвори и да се пробва. Имах в предвид, че няма смисъл да се отваря, само за да се снима телефона, защото е нов. Още веднъж сори за офф-а. Да се счита за Ъп.

kerespardakoliqta
Потребител

Местожителство: Враца

МнениеПуснато на: Пет Май 28, 2010 2:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

Не ми е ясно защо се заядате с човека - естествено, че преди да се дават пари, ще се разопакова и ще се тества - много ясно че е така и още по-добре за вас - вие ще бъдете първи пипнали този телефон, няма нищо по-приятно от това първи да разпечатиш опаковката на нещо, но ако сега, само заради снимки го разпечати, нали същите вие ще кажете "ама той вече е разпечатен, втора ръка е, откъде да съм сигурен че не е работил вече 1 месец и не си го съсипал" и тем подобни глупости. При положение че едва ли ще го купувате, какво само си клопате пръстите пео клавиатурата.
Съжалявам за спама в темата на човека, не съм му адвокат и не ми е никакъв да го защитавам, но ми омръза да чета глупости в тоя форум, егати и да се спами в на хората темите ! Най-вече се отнася към raev - колега, нищо лично към теб, но просто тия неща дето пишеш са безсмислени и само пълниш темата на човека с излишни приказки.
Към собственика на телефона: просто снимай кутията и лепенката която показва, че кутията не е разопакована все още - та да няма за какво да се хванат хората да ти "мрънкат".

Да се счита за УП на продавача и още веднъж се извинявам на модераторите, че им създавам работа.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
evil_elf
Потребител

МнениеПуснато на: Съб Май 29, 2010 12:08 am    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

Можем да се уговорим с който иска да го види в София, разбира се, че ще отворим кутията и ще пуснем телефона преди продажба. Иначе наистина не виждам смисъл да го разопаковам при положение че е чисто нов, няма забележки, следи от употреба и тнт... Снимки на телефони се правят ако са позлвани за да добие представа клиента какви забележки имат, на нови телефони има колкото снимки икате в нета, пишете в google Motorola Milestone и ще излязят Wink Утре ще снимам кутията с лепенката и ще кача снимки за да няма съмнение, че е нов.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла AIM Адрес Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Номер
shurupa
Потребител

МнениеПуснато на: Съб Май 29, 2010 10:51 am    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

Да разбирам ли,че ако искам да го видя,трябва и да го купя.

evil_elf
Потребител

МнениеПуснато на: Съб Май 29, 2010 10:54 am    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

АМИ ПРЕДПОЛАГА СЕ, ЧЕ ДА! АКО ИСКАШ ПРОСТО ДА ГО ВИДИШ ОТИДИ ДО МАГАЗИН НА ВИВАКОМ И ГО РАЗЦЪКАЙ!!!

evil_elf
Потребител

МнениеПуснато на: Съб Май 29, 2010 11:46 am    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

Снимките на кутията са качени! Ясно се вижда лепенката на куятията от която си личи, че не е разопакован. Забравих да добавя за да съм напълно коректен, че гаранцията е празна и ще бъде попълнена с дата деня на продажбата на телефона все едно си го взимате от магазин!

Няма ли ценители на моторола вече в този форум? Преди време бяхме много...

murphy
.:Конфликтен:.

Местожителство: Силистра(заврян зет) :)

МнениеПуснато на: Съб Май 29, 2010 9:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

Относно гаранцията има няколко въпроса:
1.Запознат ли си с факта че гаранцията без касов бон е невалидна?
2. Защо на самата гаранция няма печат на продавача?

Много добре съм запознат с търговския закон и не че искам да се заяждам но мога да кажа че ако ги няма гореспоменатите фактори гаранцията ти е просто една хартийка.И още нещо прави впечатление казваш че не си отварял кутията а си снимал декларацията за съответствие която по-принцип и по закон трябва да присъства вътре в кутията на апарата,за гаранционата карта важи същото.

Последната промяна е направена от murphy на Съб Май 29, 2010 9:22 pm; мнението е било променяно общо 1 път

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    www.all4smartphone.com Форуми -> Продава/Заменя мобилни телефони и PDA Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

Cobalt 2.0 phpBB theme/template by Jakob Persson.
Copyright © 2002-2004 Jakob Persson