www.all4smartphone.com Форуми

ОБРАТНО КЪМ НАЧАЛНАТА СТРАНИЦА >>

www.all4smartphone.com

проблем с WiFi
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    www.all4smartphone.com Форуми -> Palm/Blackberry/Linux
Предишната тема :: Следващата тема  
bimbobcn
Потребител

МнениеПуснато на: Съб Апр 17, 2010 11:24 pm    Заглавие: проблем с WiFi Отговорете с цитат Back to top

Здравейте,

Купих си Blackberry 8320 curve, и не мога да пусна WiFi. Намирам връзки,кликвам и ми дава че съм активиран. След това пускам браузера и пиша www.google.com и ми дава грешка,че неможе да се свържа. Горе вдясно ми стои WiFi.

Моля да ми помогнете.......... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
yamahadrums
Потребител

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Апр 21, 2010 10:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

Oт Options-Advanced-Browser му задай да е Hotspot Browser, а не Internet.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
plamko1975
Потребител

МнениеПуснато на: Пон Юли 26, 2010 11:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

Здравейте! Наскоро си закупих Blackberry Curve 8520. Имам 2 проблема: има слеб обхват на WiFi- стоя точно до рутера и имам обхват само 1-2 чертички (пробвах и на друг рутер)Другия проблем е че не мога да открия от къде да си настройвам браузъра да влизам в Интернет с или без включено WiFi. В момента съм с Opera MIni и мога да влизам в Интернет без да ми е включено wi-fi-то и мога да разглеждам страници , но когато искам да изтегля нещо ми изписва This is a wi-fi servise.Please ensure your device has an active wi-fi connection and try again,как става това аз не съм му задал да влиза през wi-fi?????А когато влизам от неговия си браузер нищо не мога да правя,дори и да разглеждам страници изписва ми This is a wi-fi servise.Please ensure your device has an active wi-fi connection and try again,пак същия надпис но от неговия браузер дори и немога да разглеждам страници.А когато влизам през wi-fi всичко си е наред само дето трудно намира рутери трябва да съм до тях,а този проблем с обхвата съм го нямал до сега с други телефони Има ли възможност да ги оправя тези неща? Ще ви бъда много благодарен ако помогнете! Забравих да спомена че съм наVivacom.

П.С Иначе телефончето е супер

plamko1975
Потребител

МнениеПуснато на: Пон Юли 26, 2010 11:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

А за тези насройки (Oт Options-Advanced-Browser му задай да е Hotspot Browser, а не Internet) При мен са така но пак не става Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

plamko1975
Потребител

МнениеПуснато на: Сря Юли 28, 2010 10:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

При мен е само Hotspot Browser немога да го сменям,да неби за това да не мога да влизам в нета без wi-fi.И ако е така как мога да го оправя да се сменя???

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

yamahadrums
Потребител

МнениеПуснато на: Пет Юли 30, 2010 4:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

A когато отвориш браузъра и поискаш да заредиш някоя страница все още ли стои иконата Wi-Fi горе вдясно? И по принцип, като намериш мрежа връзваш ли се към нея? Изписва ли ти на дисплея над часовника името на мрежата? Ако е така изчакай малко, за да зацепи. Аз изчаквам около 30-ина секунди, за да може браузърът да разпознае Wi-Fi.
Options-Advanced-Host routing table-Advanced. Така ще си извикаш отново всички Service books, ако изобщо имаш Blackberry план.

plamko1975
Потребител

МнениеПуснато на: Съб Юли 31, 2010 6:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

Първо искам да ти благодаря за вниманието на yamahadrums.Значи когато влизам през wi-fi-то нямам въобще проблеми,само дето трябва да съм близо до рутера понеже нещо му е много слаб обхвата.Да не би при беритата да е така,понеже до сега с други машини съм нямал проблеми.Имаш ли някаво обяснение за слабия обхват?А като реша да влизам без wi-fi в нета от неговия си бртаузер ми изписва това This is a wi-fi servise.Please ensure your device has an active wi-fi connection and try again.А като влизам с опера мини ме пуска на всякъде само като реша да свалям нещо ми изписва пак това This is a wi-fi servise.Please ensure your device has an active wi-fi connection and try again.Ако знаеш нещо за тези проблеми моляте пиши как да ги оправя,защото е много дразнещо да има wi-fi и да не мога да го ползвам,мога но трябва да съм до рутера.А друго е като седнеш на някое кафе да може да си цъкам в нета.Аз си мисля че вътре в берито wi-fi-то има нещо като антенка споена някъде за по добър обхват и ако е така тя може да се е разпоила,така си мисля аз ако е на такъв принцип направено wi-fi-то, но не съм запознат.Понеже си мисля че wi-fi или работи,или не работи,а в моя случей си мисля за слаба връзка някъде.

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

yamahadrums
Потребител

МнениеПуснато на: Съб Юли 31, 2010 6:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

Хмм, коя версия на операционната система си? Иди пак в Options-Advanced-Browser и го настрой на Internet и виж дали ще можеш да влизаш през оператора. Не разбрах дали имаш Blackberry план към някой от операторите. Ако нямаш ми кажи кой оператор ползваш за да ти дам настройките за APN достъп до интернет.

plamko1975
Потребител

МнениеПуснато на: Съб Юли 31, 2010 6:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

Като влеза на Host routing table ми е празно няма нищо там.И какъв е този blackberry план?Ще извиняваш за многото въпроси но съ нов с беритата направо хич ме няма.Виж за симбиан имам всичко и много съм помагал и аз в форуми ,но много исках да си взема бери и сега спекнах.

plamko1975
Потребител

МнениеПуснато на: Съб Юли 31, 2010 7:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

Признавам те много си бърз за което благодаря.На vivacom съм.Аот къде да го направя на internet?

plamko1975
Потребител

МнениеПуснато на: Съб Юли 31, 2010 7:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

Options-Advanced-Browser и го настрой на Internet там немога да го сменям стои само на Hotspot Browser с последната версия съм 5.0

Последната промяна е направена от plamko1975 на Съб Юли 31, 2010 7:07 pm; мнението е било променяно общо 1 път

yamahadrums
Потребител

МнениеПуснато на: Съб Юли 31, 2010 7:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

Иди пак в Options-Advanced-Browser и го настрой на Internet. Има падащо меню: Default browser configuration:Internet browser.
Ясно, нямаш Blackberry план!
Отиди на Options-Advanced-TCP/IP. Чекни първото квадратче и напиши internet.vivacom.bg. След това чекни и долното квадратче и в полето за user и password напиши VIVACOM . Това е.

Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    www.all4smartphone.com Форуми -> Palm/Blackberry/Linux Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

Cobalt 2.0 phpBB theme/template by Jakob Persson.
Copyright © 2002-2004 Jakob Persson