www.all4smartphone.com Форуми

ОБРАТНО КЪМ НАЧАЛНАТА СТРАНИЦА >>

www.all4smartphone.com

N73 светкавица и аксесоари
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    www.all4smartphone.com Форуми -> Телефони - ревюта и впечатления
Предишната тема :: Следващата тема  
l1chking
Потребител

МнениеПуснато на: Сря Юни 20, 2007 7:23 am    Заглавие: N73 светкавица и аксесоари Отговорете с цитат Back to top

Аз имам 1 въпрос...Тъй като светкавицата на N73 не е ксенонова искам да попитам може ли като допълнителен аксесоар да си купя такава ако такъв съществува де понеже вече доста време търся, а не намирам...Въпроса ми идва от 1 пост, който четох в друг форум:
"Относно светкавицата и за всяка Nokia, която има Pop-Port, а това са абсолютно всички модели със Symbian има аксесоар, който се закупува отделно и представлява светкавица, която е като на фотоапаратите, но преимуществото и идва от това, че тя е със собствена батериа, т.е. първоначално батерията на самата светкавица се зарежда от тази на телефона, но след като веднъж се зареди, тя повече не иска енергия от батерията на самия телефон, докато батерията на светкавицата не се изхаби, след което отново трябва да се зареди"
Искам да попитам дали това наистина е така понеже почнах да се съмнявам, пък ако е да ми кажете откъде и за колко пари мога да си купя такава... Предварително благодаря!

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
sammy
Потребител

Местожителство: Там от където никой не се връща.

МнениеПуснато на: Сря Юни 20, 2007 9:17 am    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

Добре 1 въпрос само искам да те попитам...
Ти телефона за какво си си го купил. За камера???

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
l1chking
Потребител

МнениеПуснато на: Сря Юни 20, 2007 10:07 am    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

Ми не точно...Купих го щото:
1. Имах нужда от телефон
2. Имах излишни пари за харчене
3. Имах... ммм... нужда, ако може да се нарече така, от mp3 player или iPod се 1
4. Реших че ми трябва телефон, с който да се изфукам пред приятелите
5. Телефонът все пак прави доста добри снимки;аз, както и доста други хора които го имат смятат че са по-добри от фотоапарат нисък клас;аз лично го използвам вместо цифров апарат без проблеми
6. С картата си с памет от 2ГБ става перфектен носител на информация
7. и к'во ли още не...запознат си с функциите на телефона, пък и да не си знаеш кви приложения има (направих си го web cam и то бих казал доста доста добър)
Ала всичко това няма абсолютно никакво отношение по въпроса ми...
Извод: Едната от причините да го купя все пак е да го използвам като камера.И се справя почти перфектно.Предполагам че с ксенонова светкавица ще може да замени фотоапарат щом и така почти успява...а тъй като е едва на 4-5 месеца му е рано да го сменям с н95, е90 и т.н.

Hunter
Потребител

МнениеПуснато на: Сря Юни 20, 2007 11:45 am    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

l1chking написа:

5. Телефонът все пак прави доста добри снимки;аз, както и доста други хора които го имат смятат че са по-добри от фотоапарат нисък клас;аз лично го използвам вместо цифров апарат без проблеми

хаха, сигурни сме в това. Very Happy не знам какво ти е определението за нисък клас, но все пак ще ми е интересно да видя от кои точно цифрови апарати прави по-добри снимки. Smile

Ако искаш ксенонова светкавица - взимай К800.
Не виждам смисъла в това да си купиш нещо all-in-one и после да му купиш и добавки и да ги носиш по джобовете, все едно Порше с ремарке за пазарските ти чанти. Със същия успех можеше да зи вземеш много по-евтин фотоапарат, от ултракомпактните, който да прави много по-добри снимки и клипчета.

l1chking
Потребител

МнениеПуснато на: Сря Юни 20, 2007 4:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

Ех...Малко помисли кво пишеш...Що не си купя фотоапарат ли?Ми шото на него не мога да слушам музика, не мога да гледам клипове, не мога да си правя pdf-и коит да ползвам кат пищови, не мога да гледам VIP brother и т.н.
А ако наистина смяташ, че е по-добре да помъкна gsm, фотоапарат, iPod за 300 лв на който дори няма да мога да гледам клипове, калкулатор, карти на сички градове в които отивам, телевизионната игра от вкъщи, видеото или DVD-то, хард диска на компа... и... дали не забравям нещо?...
По принцип нещата all in one са прецакани, нефункционални и доста по-зле от оригиналните самостоятелни продукти.При нокиа разликата не е особено съществена м/у техния all in one и сяка една отделна част, но поне са направили продукта си със стил и класа.
Единственото, в което к800 бие н73: ми по ефтин е, който няа пари да си земе н73 нека си земе к800 аз не бих дал толква пари за телефон, който прави клипове в 3gp формат.Пък и въпреки ксеноновата светкавица далеч не прави по-добри снимки.
P.S. Гаджето ми има фотоапарат Sony 6mgpxl за към 400-500 лв (тва далеч не е нисък ценови клас) и ме е молила да снимам аз тъй като с апарата й снимките стават по-кофти от колкото с телефона
P.S.2 не виждам кво ви пука що съм си купил телефона за кво го ползвам и т.н. просто исках малко инфо и помощ, а не нападки, злобеене и "професионални" критични мнения...

kra4ol4e
Потребител

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Сря Юни 20, 2007 5:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

Офф: Тфа, че тя не може да си използва фотоапарата, не значи че н73 прави по-добри снимки ;] Иначе си прав... понякога не върви да мъкнеш 100 неща. Все пак не си камила :]

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Номер
redwhite
Потребител

МнениеПуснато на: Сря Юни 20, 2007 5:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

хах от горе изброените забрави да напишеш основното а имено да провеждаш телефони разговри Wink

Todor
Потребител

Местожителство: Асеновград

МнениеПуснато на: Сря Юни 20, 2007 6:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

Колко глупости му изписахте на човека, а никой не му каза каквото пита
ако е така и аз да се включа. Вземи си най-хубаво един фотоапарат с лента, има и светкавица и са по 10-15 лева....правят по-хубави снимки и от по-старите цифрови.

l1chking
Потребител

МнениеПуснато на: Сря Юни 20, 2007 6:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

l1chking написа:

А ако наистина смяташ, че е по-добре да помъкна gsm

Т'ва беше, за да говоря по него - основната му функция...
А апарата аз съм го настройвал и не съм чак толква дебилен, че да не мога да се справя с т'ва... Smile
И се пак поне 1 ша пише ли по тая тема...
Има ли наистина такъв аксесоар, откъде и за колко пари мога да го купя... Question

Hunter
Потребител

МнениеПуснато на: Сря Юни 20, 2007 6:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

l1chking написа:
P.S.2 не виждам кво ви пука що съм си купил телефона за кво го ползвам и т.н. просто исках малко инфо и помощ, а не нападки, злобеене и "професионални" критични мнения...

Извинявай, нападките са последното, което целя. Smile Да носиш телефон и мр3-плейър не би преживял, но телефон и отделна светкавица - да? Просто ми е чудно каква е разликата дали ще носиш допълнително светкавица за телефона си(което е в пълно противоречие с теорията ти за носенето на 100 неща и all-in-one устройството) или нормален цифров апарат, който прави далеч по-добри снимки. За справка - обикновен Канон от 4 меги за 250 лв. е далеч по-напред от всяка телефонна камера, 3 или 5 меги все тая. Това за телефона на гаджето ти е леко смешно, шегуваше ли се?

Няма да ти се меся повече, но се замисли, след като толкова много снимаш дали един цифрак няма да ти е по-полезен.

l1chking
Потребител

МнениеПуснато на: Сря Юни 20, 2007 9:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

Ми не...Явно ти си заучил някви неща които смяташ, че на тероия са верни и си мислиш, че знаеш как става на практика в реалния живот... и аз знам, че матриците в gsm-ите скоро няа да се доближат до тези на цифровите фотоапарати ама знам също, че вярваш или не правя доста по-добри снимки, отколкото с апарат Практика напр... се пак няма да ти преча да си мислиш, че т'ва което си заучил на теория е вярно в действителния живот.
Просто исках някой да ми каже дали има такава светкавица, а не хора, които идея си нямат за к'во иде реч да спамат темата.Според описанието, което прочетох в другия форум и което не знам дали е достоверно, което стана и причина да пиша тук, тази ксенонова светкавица е савсем маничък аксесоар с размери 5 на 5.Така че : ДА ако наистина съществува такова нещо ще го нося заедно с телефона си без проблем.Поне няма да си хабя батерията както с к800.Се пак да нося зарядно е малко по-трудно пък и не върви насред някои купон да трагна да го зареждам или пък да тарся контакти в парка Smile

centur
Потребител

МнениеПуснато на: Сря Юни 20, 2007 10:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

На К800 батерията му е по-издържлива така , че не се притеснявай за това Very Happy
4 дни ( имаше и малка чертичка за 5-тия ден ) със слушане на музика по 30 - 40 мин. /дневно + 20-тина снимки/дневно + около 15 минути разговори/дневно + прехвърляне на файлове през bluetooth . Всичко това при 100% осветеление , максимум сила на звука при звънене и при слушане на музика ..
Ако намалиш осветлението на 50% издържа още 1 ден с това натоварване , т.е. чисти 5 дни nonstop .
HDD: 500GB 5400rpm SATA
RAM: 4GB (2x2GB DDR2 (800MHz))
Windows 7 Ultimate 64 bit

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    www.all4smartphone.com Форуми -> Телефони - ревюта и впечатления Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща
Страница 1 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

Cobalt 2.0 phpBB theme/template by Jakob Persson.
Copyright © 2002-2004 Jakob Persson