www.all4smartphone.com Форуми

ОБРАТНО КЪМ НАЧАЛНАТА СТРАНИЦА >>

www.all4smartphone.com

NOKIA N95 (Пакет)
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    www.all4smartphone.com Форуми -> Телефони - ревюта и впечатления
Предишната тема :: Следващата тема  
Hunter
Потребител

МнениеПуснато на: Чет Юни 21, 2007 10:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

Картата се преживява, а и честно казано рядко се среща. така и така няма да я ползвате. Оня ден на познат му донесоха от Унгария Н95, карта нямаше, видео-кабел нямаше, а слушалките бяха HS-23. Мизериите не са само у нас.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Slavyan
Потребител

МнениеПуснато на: Чет Юни 21, 2007 11:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

Да поясня нещо важно! Пътно зарядно (Travel charger) НЕ значи зарядно за кола!!! От Нокия така наричат, тези "по-новите" зярадни, на които самия им адаптор на щепсела е от тези малко по тънките, а не старите огромни квадратни топузи.

Наистина в азиатския комплект идва с калъфче и 1ГБ карта. В 90% от магазините в България а и по принцип (с малки изключния) няма да намериш никакво калъфче и никаква карта. Телефона си има 160 МБ вградена памет и просто така са преценили. Не знам за вас, но аз това даже не го забелязвам, защото калъфчета не ползвам, а 1ГБ карта ще ми бъде точно толкова безполезна колкото и 128 МБ. Ще я захвърля накаде и ще си взема 2 или 4 ГБ така и така. Даже тези двете само биха вдигнали цената с пари с които аз мога да си купя по-голяма карта, на която просто не пише Нокия. Щом има видео кабел, зарядно и адаптера е супер, защото и други слушалки даже ще си взема.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Номер
Baldessarini
Потребител

Местожителство: Бургас

МнениеПуснато на: Пет Юни 22, 2007 11:20 am    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

На мене карта не ми трябва, каквато и да е и 128мб и 256мб и 512мб и 1гб и 2гб и колкото и да е, ако е на Нокиа въобще няма да е ползвам, за съжаление са им много бавни картите, ще си взема една 2гб или повече на Transcend и това е... Wink

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Номер
bobirutoo
Потребител

МнениеПуснато на: Съб Юни 23, 2007 2:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

ооо хора аз ще 4ерпя
тела карпа 512 с адаптер вга кабел най новите слуяалки с дистанционо абе си4ко абсоляиутно дето моге да се вкара в пакета го имам от МТел е зет ама ограниюените коли4ества от си4ко само зарядно за кола май няма но 512 ската и си4ки кабели го компесират

VILIan
Потребител

МнениеПуснато на: Пон Юни 25, 2007 1:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

аз имах ТВ кабела, слушалки, USB, зарядно, карта 1гб, кожен калъф Н-серия, фолио за дисплея да го предпазва ама аз съм сакат и го прецаках
Взех го от mobilebulgaria преди 2 месеца на добра цена

zlatko
Потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Юни 25, 2007 2:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

Ето тук има интересна статия за кутиите и разликите в телефоните за N95.

CERTomaz
Потребител

Местожителство: BG SF

МнениеПуснато на: Чет Юни 28, 2007 8:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

Ми слушалките са си същите като на снимките в gsm arena, моя е със членската карта, кабел за данни на USB порт, кабел за видео аут, литиево полимерна батерия, зарядно ( колега, травел чарджър се нарича от край време, откакто е преносимо, тези които са на стойка, те са чарджъри, и нокия не нарича отскоро новите модели зарядни травъл чарджър, а от край време са си травъл чарджър), кутии, дискове, книжки, протектори за екрана, 1 GB microSD и там другите простотии, но най-фрапантно е зарядното - аз като отворих кутията и като го видях Shocked после почнах да се смея Laughing

Много микроскопично са го направили тва зарядно, много сладко, но най-важното е, че АУТПУТА е променен, затова е най-добре да си е истинското зарядно, щото аз по принцип си ползвам едно от 6310и, оригинално, финландско производство и съм свикнал само с него и само мо слагах адапторчето за малкия вход..... но са го сменям,

Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    www.all4smartphone.com Форуми -> Телефони - ревюта и впечатления Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

Cobalt 2.0 phpBB theme/template by Jakob Persson.
Copyright © 2002-2004 Jakob Persson